Ahogy megígértem http://sutilabor.blogspot.hu/2015/10/harom-osszetevos-torta.html a három összetevőből álló tortát elkészítettem étcsokoládéból is. Kicsit csaltam, mert lett egy negyedik összetevő is, 20 g kakaópor, amit azért tettem bele, hogy a sütés után ne essen össze a torta. Mint a képeken láthatjátok - vagy ha nem, akkor elmondom mit kellene látnotok - ez a fehércsokis változatnál jóval tömörebb, sűrűbb szerkezetű süti lett. Mivel 60%-os csokit használtam, édesnek abszolút nem mondható, szóval a porcukorszórás nem csak díszítés. 45 percig sütöttem, 20 percig pihentettem. Két részletben ugyan, de ezt is ketten "faltuk" fel. Nagyon finom volt és a közepe még mindig remegős, szóval szárazságnak semmi nyoma. Minden mást pedig már leírtam a fenti kommentben. Próbáljátok ki ti is, esetleg a kakaópor kihagyásával újra három összetevőssé változtathatjátok.
2015.08.23.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése